shopping


dag 23 - det här får mig att må bra

Pengar olyckligtvis, shopping lixom ♥

Haha, nej men lite seriöst nu. Jag mår riktigt bra när min mamma är glad faktiskt! Hon smittar av sig det så himla lätt alltså, och sen så är det väl för att jag mår svin dåligt när hon är trött, ledsen och arg. Då vill jag spy på allt som gjort att hon mår så. Så att se henne skratta är något utav det bästa jag vet!

Sen så mår jag bra av glada vänner och en glad och kärleksfull pojkvän. Skratt i skolan och pussar av tom på eftermiddagen är en bra dag lixom, inget att sura över, verkligen inte.

Och när jag lär mig nya saker, gör investeringar eller hittar på nåt kreativt, då blir jag glad och mår finfint! Som tex dag, köpte en eyeliner penna (visar snart) som jag tror var ett väldigt bra köp, och jag sydde även upp ett linne själv som jag gått och klagat över att det var så längt länge.


newnewnew


Haha, såg nu att jag hade en liten röd tråd på tröjsan..


Idag så har jag varit duktig och bakat kladdkaka sedan hjälpt mamma med amerikanska pannkakor! Hur mums som helst.

Var på lager 157 förut och fick med mig 2 par brillz och ett par jeans/leggings för 50 spänn.


dag 22 - detta upprör mig

När folk går skilda vägar. När några som älskat varandra helt plötsligt ger upp och slutar göra det. Jag har stor medkänsla när det gäller sånt där, tex när det gäller mina kompisar och deras förhållanden och så. Eller när jag bråkar med dom jag älskar. Det är rejält jobbigt, jag hatar det.

Och djurplågeri. Fyfan.





vi romantiserade cigarettröken vi satt under


inside all of us is hope




Är helt SÅLD på en sånhär tröja. Åh jag vill att den är min, hänger fint i min garderob.
Filmen är så fin, haha, så jävla fin och jag kan se på den flera gånger i rad.
Har tillochmed spelat ut spelet på wii.

Man måste nog se hela filmen med tålamod innan man säger något om den, den är rätt seg.
ÅH jag älskar den! Och jag bara måste läsa boken även om det är en barnbok!
Hahah, jag är så fjantig ♥



dag 21 - vad spenderar du mest pengar på

Mat. & godis. Helt klart. Onödig mat, menar, varför köpa på tex stan när det finns gratis hemma? SUCK. Då och då köper jag även lite kläder.


Just nu: Kul på mattelektionen

dsc00524 (MMS)

Just nu: Kul på mattelektionen


oh no

Sitter och medicinerar håret och trycker i mig lite godis. Försöker även kolla på big brother men SÅKLART vill inte mitt lagg-tv det. Åh suck och frust.


Galet snygg människa, Mary-kate Olsen. Såklart är hennes syster det oxå ;)


dag 20 - den här månaden

... Hoppas jag att lille kissemissen kommer in i familjen! Har även varit Toms i ett år i slutet av månaden och jag hoppas på en jäkla massa vårsol och GLÄDJE!


katy perry


dag 19 - detta ångrar jag

Allt för mycket. Olika val i livet och saker jag själv gjort. Fy bubblans! Men men, life goes on...


dag 18 - min favoritfödelsedag

Ingen aning. Någon när jag var liten och fick alla leksaker jag önskat mig kanske?

dag 17 - mitt favoritminne

Oj. Det blir ju jävligt svårt. Kommer inte på något bra, så får väl säga alla sköna sommarkvällar... ♥

Nu ska jag hur som helst röra mig mot Ellinor! Hörs ikv eller imorn.


dagens

Dagens humör: Var glad men nu är jag inte det längre
Dagens mående: Bra. Kunde varit bättre dock
Dagens borde: Lägga mig tidigt...
Dagens frisyr: Toffs
Dagens planer: Var att träffa Tom, vilket jag också gjorde
Dagens vill ha: Pengar. Men dom kommer imorn hehe
Dagens längtan: Lördag
Dagens fundering: Varför jag?
Dagens beroende: Bröd
Dagens tråkigaste: Tom åkte hem
Dagens tidning: H&M katalogen
Dagens låt: Will.I.Am - Colors


dag 16 - min första kyss

... Var hemsk!! En riktig såndär slemmig French kiss! uäk..


natti


dag 15 - mina drömmar

Kan säga att jag har två drömmar, den ena är lite mer möjlig än den andra men finns ju chanser.

Min ena dröm är att bli en duktig frisör och käna BRA på det, vill nte bli någon underbetald jävel! Vill skapa eget och synas, helst ha egen salong där det ingås piercing- och tatueringsstudio, men då lär jag bara va inriktad på ett speciellt områda människor med tanke på att alla inte tycker om piercingar och stuff. MEN hur som helst. nåt i den stilen.

Den andra drömmen är att bli RIK. Whoha vem vill inte det? Jag vill bli modell. Eller jätteframgångsrik frisör/stylist som känar kosing. Men modell skulle va riktigt kul. Har alltid tyckt om att stå framför kameran, beroende på sammanhang dock men ah. Kanske kan bli både och om jag har turen vid min sida?



mirandra kerr

homework

Ehlin kom hit en liten stund förut. Hann inte göra så mycket innan hennes mamma kom för att dra med henne till marieberg.

Men iaf! Just nu halvligger jag i min lillebrors loftsäng och kollar på Dumma mig samtidigt som jag gör lite läxor för ovanlighetens skull.



dag 14 - livet

Livet till för att leva såklart!

Man ska uppfylla sina drömmar
Vara sig själv, alltså unik
Ta vara på dem man älskar ♥



dag 13 - den här veckan

... Ska jag inte göra något speciellt vad jag vet. Ska väl träffa tom onsdag eller torsdag annars så ska jag nog bara tänka. Och ta det lugnt. Kanske shoppa i helgen eller nåt.



Sitter iaf och försöker kolla på Big Brother nu, men min boxer vill inte det tydligen.. Den stannar upp lite då och då, jäkla laggbox!


mornin'

Goder morgon! Har precis slängt i min frukost och nu ska jag fixa mig,  efter att jag kikat in på www.klart.se och kollat hur vädret blir idag, skulle va kul med lite sol eftersom att det ser så hmlans grått ut just nu :)


natt


jag tror att tomten har glömt bort mig

Orkar egentligen inte blogga något speciellt idag. Är seg sen igår, blev sent kan man minst sagt säga haha. Iaf så flängde jag runt med Ellisnorre efter att vi fixat till oss och haft det mysigt hemma hos med med dricka och chips!


dag 12 - i min handväska

... Hittar man i stort sett bara småplock eller ingenting alls typ. Lite nödsmink, solbrillor, parfym, nycklar, mobil och pengar. Oftast använder jag inte stora väskor eller så använder jag inte väska alls. Små väskor med lite saker i är min grej, speciellt på sommaren!


bored


dag 11 - mina syskon

Brorsorna Simon, 6 år & Robin, 18. Båda fyller nu i sommar så då har dom levt ännu ett år i denna hemska värld! Hah, nejdå..


gammal bild på Simon, men va tvungen att lägga ut den, älskar energin som bilden utstrålar!!

Och så Robin, också gammal bild men vafan orkar inte printa från fb osv!


ÅÅÅH

JAG FÅR DAMP! Jag har en såndär jävla dag då ALLT går fel. JAG BLIR SÅ JÄVLA FUL HUR JAG ÄN FIXAR MIG!!!!

dag 10 - det här hade jag på mig idag


enkelt och tråkigt



dag 09 - mina djur

De ända djur jag har är nog dammråttor isåfall.

Men! I somras hade jag en bedårande liten kanin som tyvärr dog i... stelkramp eller nåt? Han fick nån jätte mysko grej med bakbenen så dom bev förlamade och inget gick att göra. Happy hette han iaf och var hur söt och snäll som helst! Ca 6 månader gammal blev stackars om jag minns rätt.



good mornin'


Nu ska jag kolla vädret och sedan fixa till moi.



dag 08 - ett ögonblick


Salong Kaf's 60 års jubileum. Otroligt kul att få medverka och vilken kick att tassa ut på scen inför allt folk..

dag 07 - min bästa vän

Har nog flera. Har typ alltid haft det. Ellinor var min allra första bästis, vi träffades på dagis och höll ihop fram tills 9an, där det dock dog lite tror jag. Kanske för attvi började på olika skolor och så, men idag har vi inte alls den kontakt som vi hade förr, dock så ses vi lite då och då ändå. Saker jag och Ellinor hittat på tillsammans lär jag sent glömma i mitt liv!

Hultis är också en barndomskompis jag lyckats hålla hårt i! Kom ifrån varandra ett långt tag men nu har vi kontakt igen. Vi träffades genom våra föräldrar och det är nog något jag nästan måste tacka mor min om kan jag säga. Många härliga minnen!

Och så måste jag nog lägga till Ehlin på listan, har varit jätte bra kompisar men även kunnat bråka väldigt mycket periodvis. Vi ses inte heller lika ofta längre som förr, men det som gör att jag kan kalla henne min bästa vän är nog att vi är så otroligt lika och kan verkliga prata om allt, och då menar jag ALLT.

Sen så kan jag faktiskt hålla med ibland om att ens kille är ens "Bästa vän & pojkvän". Ni har säkert hört det uttrycket förut?


VÄLDIGT gammal bild på mig och Ellinor. Måste dock erkänns att jag saknar mitt hår där lite.. Men vem saknar inte blonthår när man verkligen INTE kan få tillbaka det?

Jag, Hultis och vår kompis Jonte i somras.

Jag och Ehlin för ett tag sen.

dag 06 - min dag i bilder

Antar att det såg ut.. såhär, nåt i den här stilen. Iaf på morgonen! Stod tog lite oseriösa kort och helt plötsligt började det klia hysteriskt i ögat!! Fin bild fick jag på det också :)


dag 05 - vad är kärlek?

Olika för alla tror jag. För mig också faktiskt. Kärlek för mig är min Tom. Trivs så underbart mycket med den här killen så det går inte att beskriva. Trodde knappt att äkta kärlek fanns tills jag träffade honom. Åh, jag är så sjukt kär och jag älskar honom så satans mycket!

Men sen är ju såklart min familj och mina vänner kärlek också, men inte riktigt på samma sätt och jag kallar det inte riktigt för kärlek heller. Jag älskar ju dom alla så det är klart det ska kallas kärlek på ett vis, men annars håller jag mig till underbar familj & vänskap.

Måste bara tillägga att min mamma är stor kärlek för mig. Visst, hon är världens jobbigaste morsa ibland men vad vore jag utan henne? Hon är nog den starkaste människa jag någonsin träffat!





dag 04 - det här åt jag idag

Eh. 3 mackor till frulle. Ljust bröd och endast skinka.
Till lunch blev det att pressa i sig lite potatis i skolan i hopp om att bli mätt (skolmaten suger balleh).
Kvälls maten hjälpte jag faktiskt till med att laga! Stod och stekte fläsk i 100 år och till det blev det löksås och potatis, MUMS. Lätt det bästa som finns åhåhåå.


Är superdålig på att blogga... Nu ska jag ...

dsc00484 (MMS)

Är superdålig på att blogga... Nu ska jag iaf röra mig mot skolan!


this is the sound of my soul

nu ska jag ducheliduscha, sen ringa och väcka tom och även blogga!


haha en lite förvrängs bild jag tog i ellinors badrumsspegel nu i helgen, den va lixom vinklad på förstoring..

@ ellisnorre

ja här sitter jag och är full med inspiration inom mitt skrivande som ni kanske såg i inläggen unden.. hähähä

dag 03 - mina föräldrar

dom bor inte ihop och har inte gjort det sen jag var liten. min mamma är frisör och rätt barnslig av sig medans pappa är arbetslös och oxå lite barnslig av sig tycker jag nog.

visst är jag bra på att skriva?

dag 02 - min första kärlek

var komplicerad... det var allt, mer får ni inte veta :)

Sitter i skolan och får naglarna målade av...

dsc00384 (MMS)

Sitter i skolan och får naglarna målade av friduus ;)


big brothah

yää ♥

SÖTKORV

Hahahah jag dör, hur söt är den inte!?


dag 01 - om mig

börjar på direkten!

Är väl egentligen inte mer intressant än någon annan egentligen. Är bosatt i Örebro, adolfsberg, åker buss till skolan och åker buss hem sen. Nä kanske inte riktigt så.
Kan väl börja med att berätta att jag egentligen inte är en "Molin", mitt riktiga jag är Jennifer Nicole Lundgren, men eftersom att mor min valde att gifta sig (inte med min pappa) så bytte hon ju efternamn. Likaså jag och min bror. Funderar på att byta tillbaka när jag är 18, vet inte varför, men det känns bra på något sätt, hela min älskade släkt heter ju trots allt lundgren och jag är en typiskt lundgrenare.
Jag växte upp med min mamma och min bror mest, på helgerna hos pappa eftersom att dom var skilda. Det blev dom färre och färre helger och tillslut inga alls. Först i början var det inte så jobbigt, men tillslut när jag blev äldre insåg jag varför det hade blivit så och det är privat.
I skolan hade jag det bra och jag trivdes, tills jag började högstadiet då allt blev mer problematiskt och jag insåg att jag verkligen inte passade in där jag hade hamnat. Kan helt klart säga att dagen jag lämnade 9an var den bästa dagen i mitt liv. Jag har mina anledningar till att tycka så och om någon nu tar jätte illa vid sig så får den väl göra det, men jag hatade min skola och allt den innebar.
Det ända bra med mitt år i 9onde klass var att jag träffade den bästa killen i världen, vilket inte äns hade med skolan att göra så.

Såhär dags i mitt liv har jag gått halva 1an på Virginska skolan på frisörutbildningen. Jag träffar dagligen helt underbara människor och jag STORtrivs! Efter mina 3 år här vill jag vara lärling på någon salong tills jag kan ta mitt gesellprov och sedan starta eget, något unikt, som en frisersalong blandat med piercing- och tattueringsstudio. Men det är längt kvar men det är nog min dröm.
Utanför skolan då? Ja så gör det det gamla vanliga. Strosar runt med mina vänner och träffar pojken min. Tycker om att springa av mig på säga? Jag älskar mat. Skulle aldrig klara mig utan feta köttbitar och sena kvällar med chokladen som tröst. Haha!



days

Dag 01 – Om mig
Dag 02 – Min första kärlek
Dag 03 – Mina föräldrar
Dag 04 – Det här åt jag i dag
Dag 05 – Vad är kärlek?
Dag 06 – Min dag i bilder
Dag 07 – Min bästa vän
Dag 08 – Ett ögonblick
Dag 09 – Mina djur
Dag 10 – Det här hade jag på mig i dag
Dag 11 – Mina syskon
Dag 12 – I min handväska
Dag 13 – Den här veckan
Dag 14 – Livet
Dag 15 – Mina drömmar
Dag 16 – Min första kyss
Dag 17 – Mitt favoritminne
Dag 18 – Min favoritfödelsedag
Dag 19 – Detta ångrar jag
Dag 20 – Den här månaden
Dag 21 – Vad spenderar du mest pengar på?
Dag 22 – Det här upprör mig
Dag 23 – Det här får mig att må bra
Dag 24 – Det här får mig att gråta
Dag 25 – Mitt första djur
Dag 26 – Mina rädslor
Dag 27 – Min favoritplats
Dag 28 – Det här saknar jag
Dag 29 – Mina farföräldrar
Dag 30 – Mina morföräldrar 


just wanna dance

barnvakt.




i just came to say hello



Detta linne och en kycklingtallrik lade jag pengar på idag.



Nu ska jag kika på big brother nerstoppad i sängen och dricka iskallt vatten.


The plan was to drink until the pain's over. But what's worse, the pain or the hangover?


Shoppar med hultis ;)

Shoppar med hultis ;)


Nattinatti min pojke är söt hähähä

dsc00362 (MMS)

Nattinatti min pojke är söt hähähä


sadface

haha stackars fulla människor i big brother, alla verkade bli så ledsna helt plötsligt :(


gilla


trött

mår sämre idag kan jag säga. skulle ju egentligen inte varit med på frisyrvisningen på r
Ritz igår pga av mitt tillstånd men jag tvingade mig till jobbet och det ångrar jag verkligen inte.
vilken kväll alltså! showen verkade bli riktigt bra, längtar tills jag får se inspelningen på allt och även hur jag såg ut när jag ranglar ut där i rampljuset! är redigt tacksam för kvällen.

runt halv 11 hämtade min kära mormor mig för att sedan skjutsa hem mig. blev en sväng förbi mcd sen när man väl va hemma var det ju ingen tvekan om att sängen väntade!

ska försöka få tag i bilder helt klart :)




degar i soffan...!


2 school 4 cool

rör mig mot skolan nu. blir lite sen men hann inte med den rätta bussen.


det gamla vanliga

kollar på bb. ovanligt.


måste göra rent min spegel ähähä



och just nu osminkad och sÖÖÖÖÖÖT

vapen

hahah såg nu att jag hade skrivit vapen istället för vår i inlägget under :( fast jag längtar ju till jag får vapen oxåå såklaart...

bloggar snart, ska fixa lite bilder :)

Åh vilket härligt väder det blev ute helt ...

dsc00349 (MMS)

Åh vilket härligt väder det blev ute helt plötsligt! Är vapen äntligen påväg kanske? Jag är iaf påväg till hultis just nu. Ska hinna sola har jag tänkt mig oxå.


christina



It's not so easy to forget
All the lines you left along her neck
When I was thrown against cold stairs
And every day I'm afraid to come home
In fear of what I might see there

Bruises fade father but the pain remains the same
And I still remember how you kept me so afraid
Strength is my mother for all the love she gave
Every morning that I wake I look back to yesterday
And I'm OK

 ♥


im still

haha såg precis att det blivit lite överdrift med mobilbloggning... men ärligt talat så sitter jag fan inte vid datorn längre, känner mig seg. eller tvärtom med tanke på att jag oftast hittar på annat att göra? hur som helst. datorer är överskattade.

idag drog jag bara hem och städade rummet och har även hunnit färga håret, så now im back så (kolsvart) black!
va ju dock svart innan oxå hehe men utväxt plus att lägga i lite extra på hela skiten skadar ju inte, vill ju inte direkt ha nån jävla blaskfärg som man sett at endel lyckats få. tur att man har en mamma som är frisör som orkar göra detta för mig rätt ofta då ;) haha joke!

och så har jag såklart spelat nya favoritspelet på wii... spore heroes ♥ haha

om en stund är det big brother som vanligt, så ska gosa ner mig i sängen när som helst och mumsa på nåt gott :)



lilla jagelijag idag som putar på andra bilden. snygg!


Städa rummet...

dsc00338 (MMS)

Städa rummet...


RSS 2.0